PwC offices at München Skygarden Arnulfpark

Munich, Germany

Project
Kvadrat Soft Cells have been chosen for the PricewaterhouseCoopers (PWC) offices at the sustainably designed SKYGARDEN office complex, which is in the heart of Munich.

The architects decided to use Soft Cells, as they complement the architectural expression and sustainable character of the building, optimise acoustic conditions, and seamlessly fit their design concept.

PWC moved into the signature building in 2011. They occupy about 60% of the space.

 

Solution
A total of 80 Soft Cells Broadline panels, in a variety of different colours, are placed in areas where acoustic conditions are particularly important; for instance, public areas and video conferencing rooms. They are all mounted with magnets.

 

Architect
BRT Hamburg

 

Photography
Constantin Meyer